Vrasja e gruas në Pejë, Haxhiu fton në një takim ministrin e Brendshëm, drejtorin e Policisë dhe kryeprokurorin

16.04.2024

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka reaguar pas vrasjes së një gruaje në Pejë, nga ana e bashkëshortit.

Vrasja e gruas në Pejë, Haxhiu fton në një takim ministrin e Brendshëm, drejtorin e Policisë dhe kryeprokurorin Foto: Ilustrim

Haxhiu në Facebook ka njoftuar se ka ftuar në takim ministrin e Punëve të Brendshme, kryesuesit e këshillave, u.d Kryeprokurorin dhe Drejtorin e Policisë së Kosovës dhe po ashtu në një takim tjerër edhe mbledhjen e grupit ndërministror.

“Nuk ka rrugë tjetër pos si institucione të Republikës së Kosovës të luftojmë pa kompromis këto fenomene”, ka shkruar ndër të tjera ministrja Haxhiu.