Vjen lajmi i “keq” për vizat!

03.12.2018

“Kjo me gjasë do të na e humbë edhe vitin 2019, pa pasur mundësi të lëvizim lirshëm në zonën Schengen. Mrekullia mund të ndodhe, me ndonjë lëvizje në çastet e fundit ne agjende. Gjasat për këtë lëvizje janë 0.001%. BE-ja e ka humbur busullën me Ballkanin. Është krejtësisht e ç’orientuar dhe pa strategji konkrete. Edhe […]

Vjen lajmi i “keq” për vizat! Foto: Ilustrim

“Kjo me gjasë do të na e humbë edhe vitin 2019, pa pasur mundësi të lëvizim lirshëm në zonën Schengen.

Mrekullia mund të ndodhe, me ndonjë lëvizje në çastet e fundit ne agjende. Gjasat për këtë lëvizje janë 0.001%.

BE-ja e ka humbur busullën me Ballkanin. Është krejtësisht e ç’orientuar dhe pa strategji konkrete. Edhe institucionet tona, që nga 2010 e deri me tani, me shume kane bere politike elektorale me liberalizim sesa punë konkrete. Ky është rezultati, qytetaret e mbyllur në disa km2” ka shkruar Artan Murati nga KDI.