Suhareka Online
17.04.2019, 21:24

[VIDEO]Familjarët e viktimave të masakrës në Tërrnje të pakënaqur me dënimin

Në marsin e 1999’ës, një ditë pasi kishin nisur bombardimet e NATO-s, në fshatin Terrnjë të Suharekës u vranë 46 civilë.

Masakër më e madhe u bë në familjen e Bekim Gashit. Atij iu vranë 22 familjarë, në mesin e të cilëve katër motrat dhe nëna.

Nëntë vjet pas masakrës, në vitin 2008 Gashi dorëzoi një padi në Prokurorinë për Krime Lufte në Beograd kundër Brigadës së  Motorizuar 549 i ndihmuar nga Natasha Kandiq.

Vendimi për të akuzuarit u mor një ditë më parë, por për Gashin dënimi është qesharak./KlanKosova/

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Shkatërrohen 19 grupe të krimit të organizuar, bie numri i grabitjeve në Kosovë