[VIDEO] Të rinjtë po largohen, Enver Shabani vs. Arbër Kabashi!

Të ftuar në televizionin publik lidhur me dukurinë e emigrimit të të rinjëve Drejtori i Shërbimeve Publike në Suharekë, Enver Shabani dhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Suharekë, Arbër Kabashi kanë debatuar lidhur me arsyet e ikjes së të rinjëve.

Enver Shabani ka treguar se lëvizja e të rinjëve nuk është dukuri e re për Komunën e Suharekës dhe se kjo ka filluar që nga vitet ’70. Por prapë sipas tij mbetet si dukuri shqetësuese.

Në anën tjetër Arbër Kabashi tha se është e vërtetë atë që e tha drejtori Shabani, se emigrimi nuk është dukuri e re por sipas tij arsyet e ikjes janë kryesisht humbja e besimit të qytetarëve në institucionet e nivelit lokal dhe atij qendror.

Për më shumë ndiçni videon:

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.