Vehbi Kajtazi: Thaçi do të shkojë në Hagë në mars

14.01.2019

Në një intervistë në emisionin “Pressing” në televizonin T7, gazetari i njohur Vehbi Kajtazi tha se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi do të përballet me Gjykatën Speciale në Hagë brenda pak muajsh. Gjatë asaj intervisite, Vehbi Kajtazi tha se krimet më të mëdhaja në Kosovë kanë ndodhur mbas luftës që nga viti 2000 e më […]

Vehbi Kajtazi: Thaçi do të shkojë në Hagë në mars Foto: Ilustrim

Në një intervistë në emisionin “Pressing” në televizonin T7, gazetari i njohur Vehbi Kajtazi tha se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi do të përballet me Gjykatën Speciale në Hagë brenda pak muajsh.

Gjatë asaj intervisite, Vehbi Kajtazi tha se krimet më të mëdhaja në Kosovë kanë ndodhur mbas luftës që nga viti 2000 e më tutje.

Po ashtu, Vehbi Kajtazi tha se nëse presidenti Thaçi nuk do të akuzohet nga Gjykata Speciale në Hagë, kjo gjykatë nuk do të ketë kuptim.

Ndërsa, Kajtazi caktoi edhe muajin kur presidenti mendon se do të shkojë për intervestim nga Gjykata Speciale në Hagë, ku ai tha se “Në muajin Mars pres që presidenti Thaçi të udhëtojë për në Hagë”.

Sipas Vehbi Kajtazi, presidenti Thaçi pritet që të intervistohet për Shërbimin Informativ të Kosovës (SHIK) si dhe do të intervistohet edhe për
strukturat e tjera të dala prej Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilat kanë qenë aktive, raporton Gazeta Express.