Vdes pacienti i dhjetë nga COVID-19 në Kosovë

Klinika Infektive në QKUK ka njoftuar se ka ndërruar jetë pacientja M.B e diagonistifikuar me Covid-19.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se pacientja e lindur më 1947 është trajtuar nga data 25 mars deri më 16 prill dhe ka ndërruar jetë sot në këtë klinikë.

Vdekja e sotme shënon vdekjen e 10 në Kosovë nga Covid-19, krahas problemeve të tjera shëndetësore.

Njoftimi i plotë i MSh-së:

Klinika Infektive njofton se pacientja M.B. e lindur më 1947, nga komuna e Pejës, e cila ishte e hospitalizuar në Klinikën Infektive në Departamentin e Mjekimit Infektiv, e diagnostikuar me Covid-19 dhe e cila është trajtuar nga data 25 mars deri më 16 prill 2020, ka ndërruar sot jetë në këtë klinikë.

E njëjta ka pasur edhe sëmundje shoqëruese.

Kjo është vdekja e dhjetë e shënuar në Kosovë e pacientëve me Covid-19, krahas problemeve të tjera shëndetësore që kishin.

Me respekt,

Divizioni i Komunikimit me Publikun-MSh

RAPORTO