Vdes një 32-vjeçar në Spitalin e Pejës, po priste rezultatin e testit për COVID-19

Vdes një 32-vjeçar në Spitalin e Pejës, po priste rezultatin e testit për COVID-19
Herolind Bytyçi

26.07.2020 / Lajme

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 70 pacientë me Covid-19. Nga këta pacient 26 pacientë janë në Oksigjeno terapi. 9 pacientë janë në gjendje të rëndë, ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.

7 pacientë të infektuar me Covid-19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Nga personeli i Spitalit 5 Mjek, 11 Infermierë dhe 3 punëtor të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19.

Një pacient i moshës 32 vjeçare nga Komuna e Pejës i shoqëruar edhe me sëmundje tjetër të rëndë, fatëkeqësisht ka vdekur mbrëmë. I ndjeri ka qenë me diagnozë Covid-19, ka kryer testin por ende nuk ka pasur rezultat.

Spitali i Përgjithshëm në Pejë shpreh ngushëllime familjarëve të të ndjerit.

RAPORTO