Vazhdon ikja e të rinjve nga Kosova për në Kroaci

Vazhdon ikja e të rinjve nga Kosova për në Kroaci
F K

17.08.2019 / Lajme

Kroacia është bërë destinacion i shumë kosovarëve gjatë këtij viti për të migruar.

Vendet e shumta të punës dhe pagat më të mira po bëjnë që shumë të rijnë të ia msynë Kroacisë.

Vetëm dje 13 të rinj kanë zbarkuar në shtetin e Kroacisë, për arsye që të sigurojë një jetesë të mirë dhe që t’ia sigurojë të ardhmen fëmijëve.

Kujtojmë që viteve të fundit ka pasur shifra alarmante të ikjes së të rinjvë nga Kosova, me destinacion kryesisht Slloveninë e Kroacinë.

RAPORTO