Vazhdon avazi, prapë reduktime në Suharekë, Komuna n’gjumë !

22.12.2018

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Në TS 110/35/10 kV Theranda do te  ndërprehet:• Më 24 dhjetor (e hënë) Dalja 10 kV  Peqani  (Kodi: 32000007)    09:00 – 15:00 Vendet që do të mbesin […]

Vazhdon avazi, prapë reduktime në Suharekë, Komuna n’gjumë ! Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Në TS 110/35/10 kV Theranda do te  ndërprehet:
• Më 24 dhjetor (e hënë) Dalja 10 kV  Peqani  (Kodi: 32000007)    09:00 – 15:00

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike gjatë kohës së lartëcekur janë fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave ,izolatoreve si dhe tërheqja e përçuesve.