Vazhdojnë skandalet, inspektorët në gjumë, produkteve të Serbisë u vendosen flamuj të Brazilit

31.01.2019

Marketet e Kosovës, janë të detyruar që produkteve që janë në shitje, ti vendosen flamujtë e vendit të origjinës që nga fundi i muajit dhjetor të vitit 2018. Por, shumë markete në vendin tonë, po bëjnë skandale të shumta, duke u vendosur produkteve të Serbisë, flamuj të shtetit të Brazilit, por inspektimet që ndodhën ditët […]

Vazhdojnë skandalet, inspektorët në gjumë, produkteve të Serbisë u vendosen flamuj të Brazilit Foto: Ilustrim

Marketet e Kosovës, janë të detyruar që produkteve që janë në shitje, ti vendosen flamujtë e vendit të origjinës që nga fundi i muajit dhjetor të vitit 2018. Por, shumë markete në vendin tonë, po bëjnë skandale të shumta, duke u vendosur produkteve të Serbisë, flamuj të shtetit të Brazilit, por inspektimet që ndodhën ditët e fundit, nga zyrtarë të ministrisë së Tregtisë deklaruan se ky vendim po zbatohet në të gjitha marketet.

Por, siç duket inspektorët janë në gjumë, ditëve të fundit kanë ndodhur disa skandale në disa markete të Kosovës, ku produkteve me origjinë serbe i’u janë vendosur flamuj të Btazilit.

Këtë skandal e bënë të ditur vetë konsumatorët duke raportuar tek shumë mediume të ndryshme, që po bëhet skandal në markete, me flamuj të ndryshme në vend që të vendoset flamuri i përkatshëm tek produkti i atij shteti.

Ku më së shumti skandalet po bëhen tek produktet me origjinë serbe dhe ato boshnjake.