Vazhdohet kontrollimi i transportit rrugor në vend nga Policia e Kosovës

Policia e Kosovës ka filluar implementimin e planin operativ për kontrollin e transportit publik të udhëtarëve, ndër-urban, ndër-kombëtarë dhe transportit të parregullt.

Siç njofton Policia, ky aksion zhvillohet në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit, dhe qëllimi i këtij plani është ndërmarrja e masave  preventive dhe ndëshkuese ndaj kundërvajtësve, të cilit nuk posedojnë dokumentat e nevojshme gjatë operimit në transportin rrugor vendor dhe ndërkombëtarë të udhëtarëve, siç parashihet me ligjin për transportin rrugor, transmeton RTK.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

“Gjatë ditës së parë, datë 19.02.2019, janë shqiptuar 33 fletëparaqitje për kundërvajtje, është lëshuar 1 procesverbal dhe janë konfiskuar 2 mjete motorike (1 kombi dhe 1 veturë)”m, thuhet në njoftimin e policisë.

RAPORTO