Ushtarët e Kosovës me aksion humanitar për dhurimin e gjakut

24.01.2019

Sot, Ushtria e Kosovës organizoi një aksion humanitar duke dhuruar në formë vullnetare gjakë për nevoja të Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut. Ky aksion humanitar për dhurim të gjakut nga Ushtarët e Kosovës do të zhvillohet në Komandën e Forcave Tokësore të FSK-së në kazermën ‘Adem Jashari’ në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë […]

Ushtarët e Kosovës me aksion humanitar për dhurimin e gjakut Foto: Ilustrim

Sot, Ushtria e Kosovës organizoi një aksion humanitar duke dhuruar në formë vullnetare gjakë për nevoja të Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut.

Ky aksion humanitar për dhurim të gjakut nga Ushtarët e Kosovës do të zhvillohet në Komandën e Forcave Tokësore të FSK-së në kazermën ‘Adem Jashari’ në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë ku do të fillojë në orën 10:00.

Duke marrur parasysh, Ministrinë e mbrotjes, ky aksion është aksioni i parë humanitar për dhurimin e gjakut në formë vullnetare që është organizuar në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Ushtrinë e Kosovës.

Personat që do të dhurojnë gjakë në formë vullnetare janë: Ushtarët, oficerët, nënoficerët dhe shërbyesit civil të MM-së dhe FSK-së.