Tre persona sulmojnë dy policë në Suharekë, arrestohen

16.11.2018

Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregullt.

Tre persona sulmojnë dy policë në Suharekë, arrestohen Foto: Ilustrim

Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregullt.