Tomë Gashi avokat në Hagë

12.12.2018

Avokati Tomë Gashi, këtë njoftim e bëri të ditur në Facebook ku ai shkroi “Përsëri në Hague…”, ai përmes një fotografie përveç emrit të tij ai e ka publikuar edhe 2 emrat e avokatëve të tjerë që do të marrin pjesë në Gjykatën Speciale si: Gregor Guy Smith dhe Colleen M. Rohan. Tani më dihet se kush […]

Tomë Gashi avokat në Hagë Foto: Ilustrim

Avokati Tomë Gashi, këtë njoftim e bëri të ditur në Facebook ku ai shkroi “Përsëri në Hague…”, ai përmes një fotografie përveç emrit të tij ai e ka publikuar edhe 2 emrat e avokatëve të tjerë që do të marrin pjesë në Gjykatën Speciale si: Gregor Guy Smith dhe Colleen M. Rohan.

Tani më dihet se kush janë të ftuar ndër të parët në Gjykatë speciale për intervistim si: Rrustem Mustafa “Remi”, Sami Lushtaku, Safet Syla, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti dhe Remzi Shala “Molla e Kuqe”.