TIKA ndan grande për pemëtarët dhe përpunuesit e qumështit

Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve prodhuese të shoqatave, kooperativave dhe ndërmarrjeve sociale që veprojnë në Kosovë, së shpejti fillon implementimi i Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural.

Datat e aplikimit : 17-21 Prill 2019
Aplikimet do të bëhen në formën elektronike dhe për linkun e aplikacionit do të njoftoheni përmes faqes tonë në Facebook.

FUSHAT SEKTORIALE 
1- Përpunimi i ushqimit 
* Prodhimi dhe përpunimi i perimeve 
* Përpunimi i produkteve të qumështit 
* Përpunimi dhe deponimi i pemëve të imëta 
2-Përpunimi dhe deponimi i bimëve aromatike dhe medicinale mjekësore.

DETAJET KLIKO KËTU

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.