“Nxehjet” e Thaçit, Salih Zyba para një viti kishte kërkuar shkarkimin e tij

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi i është përgjigjur ushtruesit të detyrës së ministrit të Brendshëm, Xhelal Sveçla lidhur me vendndodhjen e tij.

Thaçi tha se është në shtëpi, teksa atij dhe anëtarëve  të tjerë të VV-së iu drejtua si kriminelë.

Deputeti i LVV-së nga Komuna e Suharekës, Salih Zyba, një vit më parë saktësisht më 29 prill 2019 kishte kërkuar konsultim me mjek të fushës për presidentin Thaçi.

Si sot një vit më parë deputeti Zyba kishte shkruar:

Ndërsa sot pas një viti Zyba ka shpërndarë postimin e tij duke shkruar një vit i humbur, pikërisht pas prononcimit të Thaçit ku LVV e konsideron kriminale.

RAPORTO