Thaçi: Franca nderoi Kosovën njësoj sikur të gjitha shtetet e tjera pjesëmarrëse

11.11.2018

Postimi i presidentit në rrjetin social Facebook: “E falënderoj presidentin Makron për pritjen e sotme miqësore. Mirënjohës për Francën, e cila e ka nderuar Kosovën njësoj sikur të gjitha shtetet e tjera pjesëmarrëse në shënimin e 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore. Kjo ishte një mundësi shumë e mirë për të biseduar […]

Thaçi: Franca nderoi Kosovën njësoj sikur të gjitha shtetet e tjera pjesëmarrëse Foto: Ilustrim

Postimi i presidentit në rrjetin social Facebook:

“E falënderoj presidentin Makron për pritjen e sotme miqësore. Mirënjohës për Francën, e cila e ka nderuar Kosovën njësoj sikur të gjitha shtetet e tjera pjesëmarrëse në shënimin e 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore. Kjo ishte një mundësi shumë e mirë për të biseduar me liderët botërorë për bashkëpunimin dhe forcimin e paqes në rajonin tonë dhe në botë.”