Terr Të shtunën dhe të hënën këto fshatra të Suharekës 7 orë pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën dhe të hënën.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa fshatra në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve nga KOSTT-i do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 7 dhe 9 dhjetor.

Data e punimit: 07-12-2019
Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Data e punimit: 09-12-2019
1.
Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.
Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.