💡 Të premtën këto fshatra të Suharekës 7 orë pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të premtën.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa fshatra në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve nga KOSTT-i do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 13 dhjetor.

Ndërsa nesër me datën 12 dhjetor për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sisitemit, KEDS ka njoftuar se fshatrat: Leshan, Tërrnje, Nepërbishtë do të mbesin pa rrymë prej orës 11:00  – 11:15 si dhe nga ora 14:00-14:15.

Data e punimit: 13-12-2019
1.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

LEXO EDHE:  Tre skenarë për fillimin e vitit të ri shkollor

2.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës   08:00 – 11:00 si dhe 13:00-17:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
3.
Në NS 110/35/10kV Theranda do të  ndërprehet:
Dalja 10kV Gjinovci (Degëzimi Lagja e Delloceve) (Kodi: 32000003)
(Nenstacioni me kod: 32000003004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Lagja e delloceve ne fshatit Leshan.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i shtyllave.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.