Të premten do të rivendosën flamuj të rinjë në të gjitha lapidarët e Komunës sonë

Në takimin e rregullt javor  të Këshillit të drejtorëve komunal  gjatë raportimit u diskutua për punët që janë kryer gjatë javës që lamë pas.

Nga drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencëu tha se po bëhen vizita në teren dhe së shpejti do të dalin në tender edhe Lotet tjera për realizimin e projekteve të parapara për këtë vit.

Ndërsa nga Drejtoria e Kulturës u fol për aktivitetet dhe përgatitjët që po bëhen për  17 shkurtitn – Ditën e shpalljës së Pavarësisë së vendit.

Në kuadër të kësaj u tha se të premtën  nga ora 9,00 do të bëhet rivendosja e flamujve të rinjë nëpër të gjitha lapidaret në teritorin e Komunës sonë.

RAPORTO