Taksa për produktet serbe mobilizon kompanitë lokale, premtojnë shërbime falas për prodhuesit vendor

22.11.2018

“Vendosja e taksës së importit për produktet e Serbisë e cila të mërkurën u rrit në 100 për qind, po përkrahet nga shumë biznese të cilat veprojnë në fushën e teknologjisë. Hallka – Marketing Agency i është bashkangjitur kësaj fushate për përkrahjen e bizneseve vendore me webfaqe/app falas për një prodhues vendor. Uji PIKA do të […]

Taksa për produktet serbe mobilizon kompanitë lokale, premtojnë shërbime falas për prodhuesit vendor Foto: Ilustrim

“Vendosja e taksës së importit për produktet e Serbisë e cila të mërkurën u rrit në 100 për qind, po përkrahet nga shumë biznese të cilat veprojnë në fushën e teknologjisë.

Hallka – Marketing Agency i është bashkangjitur kësaj fushate për përkrahjen e bizneseve vendore me webfaqe/app falas për një prodhues vendor.

Uji PIKA do të jetë përfitues i një webfaqe/app falas si prodhues vendor, duke i mundësuar kështu afirmimin e produkteve të tij dhe zëvendësimin produkteve të njëjta të importuara nga Serbia.”