Takohen qytetarët e Suharekës nga deputetët

30.11.2018

Kuvendi i Kosovës me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, organizon Ditët e Kuvendit 2018, gjatë kësaj iniciative për takime publike në tërë Kosovën, qytetarët e Suharekës sot do ta kenë mundësinë që të diskutojnë problemet me të cilën përballen qytetarët e Suharekes. Takimi i cili mbahet sot për problemet dhe hallet e qytetarëve, do […]

Takohen qytetarët e Suharekës nga deputetët Foto: Ilustrim

Kuvendi i Kosovës me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, organizon Ditët e Kuvendit 2018, gjatë kësaj iniciative për takime publike në tërë Kosovën, qytetarët e Suharekës sot do ta kenë mundësinë që të diskutojnë problemet me të cilën përballen qytetarët e Suharekes.

Takimi i cili mbahet sot për problemet dhe hallet e qytetarëve, do të zhvillohet në Sallën e Kuvendit të Komunës së Suharekës e cila fillon nga ora 14:00.

Deputetët të cilët do të marrin pjesë në këtë takim janë ata deputet të cilët janë po të atij vendi ku banojnë, veprojnë për vendin e tyre, ata janë:
Blerim Kuçi, Driton Selmanaj, Albulena Balaj Halimaj, Salih Zyba, Luljeta Veselaj Gutaj.