Suharekë: të premten 4 orë pa rrymë, të shtunën 3 orë për disa pjesë!

17.01.2019

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Më 18 Janar të premten NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Reqanit (Kodi: 32000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00. Vendet: Qendra […]

Suharekë: të premten 4 orë pa rrymë, të shtunën 3 orë për disa pjesë! Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Më 18 Janar të premten NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Reqanit (Kodi: 32000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00. Vendet: Qendra e qytetit Therandë, Banesat e Benafit-Ingjinjeringu, Loxha dhe Agro Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi shtyllave  të tensionit të mesëm.

Më 19 Janar të shtunën NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10kV Theranda (Kodi: 32039003) prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: rrugët. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Uinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e zbarrave të kthinës në TS Parku.