Suharekë: Të mërkurën (12 dhjetor) 6 ORË pa rrymë

10.12.2018

Më 12.12.2018 në  NS 110/35/10kV Theranda  do te  ndërprehet: • Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)   prej orës 09:00 deri në ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes […]

Suharekë: Të mërkurën (12 dhjetor) 6 ORË pa rrymë Foto: Ilustrim

Më 12.12.2018 në  NS 110/35/10kV Theranda  do te  ndërprehet:
• Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)   prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatorëve, si dhe tërheqja e përçuesit.

LEXO POASHTU: Suhareka 10 orë pa rrymë! 

Ditë më parë përmes një njoftimi për media KEDS kishte paralajmëruar se Komuna e Suharekës me fshatrat përreth do të kenë shkëputje nga rrjeti eletrik nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 14. Kjo nuk doli të jetë e vërtetë pasi që banorët e Komunës sonë edhe pse tani është ora pothuajse 18 po përballen me reduktime të rrymës, raporton SuharekaOnline.

Ndërprerje të tilla priten edhe në ditët dhe javët në vijim varësisht prej punimeve të KEDS-it.

Ditë më parë kryeministri Haradinaj kishte deklaruar se nëse vazhdon ky avaz nga ana e KEDS-it ata edhe mund ti largojmë nga Kosova duke ndërprerë kontratën.

Por siç edhe po shihet një gjë e tillë nuk po mirret parasysh nga këta të fundit ku më së miri e dëshmon fakti se në shumë pjesë te Kosovës reduktimet vazhdojnë kohë pas kohe.