Suharekë: Të hënën reduktime të rrymës prej orës 9:30 deri në ora 16:00

09.12.2018

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 09:30 deri në ora 12:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, […]

Suharekë: Të hënën reduktime të rrymës prej orës 9:30 deri në ora 16:00 Foto: Ilustrim

Më 10.12.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve.

• Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.