Suharekë: Të dielën (27 janar) 6 ORË pa rrymë

25.01.2019

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes. Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00 Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, […]

Suharekë: Të dielën (27 janar) 6 ORË pa rrymë Foto: Ilustrim

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes.

Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes Co.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit, konzollave, izolatorëve dhe tërheqja e përçuesve.