Aktuale

Suharekë: Për shkak të punimeve, në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

Ilustrim

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme.

Kompania KEDS ka njoftuar se do të ketë punime dhe se në disa vende të Suharekës do të ndërprehet rryma.

Ndërprerja e rrymës që do të bëhet në Suharekë është për shkak se do të bëhen punime për ndërrimin e njehsorit dhe përçuesve të lidhjeve të grupeve matëse.

Data e punimeve që do të bëhen në Suharekë është 11.09.2019.

Njoftimi i KEDS:
1.
Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ballkani I (Kodi: 32000010)  prej orës 14:00 deri në ora 16:00
Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva freshi.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i njehsorit dhe përçuesve të lidhjeve të grupeve matëse.
Dalja 10kV Ballkani III (Kodi: 32000012)  prej orës 14:00 deri në ora 16:00
Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva freshi.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i njehsorit dhe i përçuesve të lidhjeve të grupeve matëse.