Suharekë, një javë : 2 aksidente trafiku, 5 raste të vjedhjeve

29.11.2018

Duke theksuar se “Kryetari Muharremaj, me ftesë zyrtare ka vizituar bashkëatdhetarët tanë në Treviso të Italisë, pastaj ka fol për aktivitetet e organizuara për nder të Festës së 28 Nëntorit, për Diskutimin Publik që u mbajt për Projekt-rregulloren për Transportin rrugor…, pastaj Tryezën kundër dhunës familjare dhe Mbledhjën e Kuvendit komunal..” Ndërsa për gjendjën e […]

Suharekë, një javë : 2 aksidente trafiku, 5 raste të vjedhjeve Foto: Ilustrim

Duke theksuar se “Kryetari Muharremaj, me ftesë zyrtare ka vizituar bashkëatdhetarët tanë në Treviso të Italisë, pastaj ka fol për aktivitetet e organizuara për nder të Festës së 28 Nëntorit, për Diskutimin Publik që u mbajt për Projekt-rregulloren për Transportin rrugor…, pastaj Tryezën kundër dhunës familjare dhe Mbledhjën e Kuvendit komunal..”

Ndërsa për gjendjën e sigurisë në Komunë ka raportuar Komandanti i Stacionit policor në Suharekë, kapiten Milazim Lumi. Ai pasi e ka vlerësuar të qetë dhe stabile gjendjën e sigurisë në Komunë, më pas ka numruar rastet që gjatë një jave kanë ndodhur si: 2 aksident trafiku, 5 raste të vjedhjeve, 2 raste moszbatim të urdhërit të ligjshëm dhe 1 zjarrvënje