Suharekë: Nesër fillon mësimi në të gjitha shkollat

Të gjitha shkollat në Komunën e Suharekës pas përfundimit të pushimit pranveror, pritet që të fillojnë mësimin nesër.

Lajmin për fillimin e mësimit në shkolla, e kanë dhënë edhe mësimdhënësit e shkollave.

Lajmërim

Nesër me datë 08.04.2019 fillon mësimi pas pushimit pranveror! Suksese në periudhën e fundit!.

Të gjithë mësimdhënësve dhe nxënësve ju urojmë sukese!

Ndryshe, SBASHK-u para disa ditëve ka njoftuar se nxënësit janë në pushim pranveror dhe se nëse bëhet presion për kompensimin e orëve të humbura atëherë do të riaktivizohet greva.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.