Suharekë: KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës më 22 shtator 2019.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 22 shtator.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet në Komunën e Suharekës:

Data e punimit: 22-09-2019

1.
Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shveps (Kodi: 32000013)  prej orës 12:00  deri ne ora 15:00
Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas dhe lagjja e Buzhalëve.

Aryseja e ndërprerjes së rrymës në këto vende për shkak se do të bëhet ndërrimi i shtyllës.