Suharekë të enjten dhe të premten pa rrymë

19.12.2018

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:• Dalja 10 kV Mushtishtit (Kodi: 32000002) më datën 21.12.2018 nga 11:30 – 15:30 Gjatë kohës sa do të zgjasin […]

Suharekë të enjten dhe të premten pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Mushtishtit (Kodi: 32000002) më datën 21.12.2018 nga 11:30 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja: Punime në stabilimentin shpërndarës.

Ndërsa të enjten më 20 dhjetor  vendet të cilat nuk do të kenë energji elektrike: 
NS 110/35/10kV Theranda , Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)  

Më datën: 20.12.2018 nga ora 09:00 – 15:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatorëve si dhe tërheqja e përçuesve.