Suharekë: Arrestohet një person për dhunë në familje

Policia e Kosovë ka marrë një raportim nga një viktimë femër e cila ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga bashëshorti i saj.

Si pasojë e sulmit viktima ka pësuar lëndime trupore për çka dhe i është ofruar tretmëni mjekësor.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër te prokurorit dërgohet në mbajtje.

RAPORTO