Suharekë, aksident trafiku në Shirokë të Suharekës

26.11.2023

SuharekaOnline mëson që dje në orën 12:50 pasdite ka ndodhur një aksident trafiku mes dy automjetëve në rrugën Brigada123 Shirokë, Suharekë. Aksidenti ishte vetëm me dëme materiale, në aksident ishin të përfshira dy automjete të tipit Volkswagen Golf dhe Skoda. Si pasoj e aksidentit shkaktohen dëme materiale vetëm në vetura pa lëndime në njerzë.

Suharekë, aksident trafiku në Shirokë të Suharekës Foto: Danger on the road. Blue flasher on the police car at night.

SuharekaOnline mëson që dje në orën 12:50 pasdite ka ndodhur një aksident trafiku mes dy automjetëve në rrugën Brigada123 Shirokë, Suharekë.

Aksidenti ishte vetëm me dëme materiale, në aksident ishin të përfshira dy automjete të tipit Volkswagen Golf dhe Skoda.

Si pasoj e aksidentit shkaktohen dëme materiale vetëm në vetura pa lëndime në njerzë.