Suhareka përkujton presidentin Ibrahim Rugova

18.01.2019

Komuna e Suharekës, ka organizuar një aktivitet përkujtimor për presidentin historik të Republikës së Kosovës Dr.Ibrahim Rugova, për përvjetorin e vdekjes i cili vdiq më 21 Janar 2006. Aktiviteti përkujtimor do të zhvillohet në Sallën e Qendrës së Rinisë Shtëpia e Fellbahut në ora 18:00, ku ftohen të marrin pjesë të gjithë qytetarët. Komuna e […]

Suhareka përkujton presidentin Ibrahim Rugova Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës, ka organizuar një aktivitet përkujtimor për presidentin historik të Republikës së Kosovës Dr.Ibrahim Rugova, për përvjetorin e vdekjes i cili vdiq më 21 Janar 2006.

Aktiviteti përkujtimor do të zhvillohet në Sallën e Qendrës së Rinisë Shtëpia e Fellbahut në ora 18:00, ku ftohen të marrin pjesë të gjithë qytetarët.

Komuna e Suharekës do ta përkujtojë presidentin historik Dr.Ibrahim Rugova për zhvillimin dhe përkrahjen që e dha vazhdimisht për shtetin e Kosovës.