Suhareka përkujton presidentin Ibrahim Rugova

21.01.2019

Komuna e Suharekës, në 13 – vjetorin e vdekjës sot ka përkujtuar ish Presidentin historik të Kosovës, dr.Ibrahim Rugova. Me këtë rast u dha një program artistik në Qendrën Rinore “Shtëpia e Felbahut”, ku kryetari i Komunës. z. Bali Muharremaj, ka mbajt një fjalë rasti ku ka theksuar se: “Ishim me fat që ai ishte […]

Suhareka përkujton presidentin Ibrahim Rugova Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës, në 13 – vjetorin e vdekjës sot ka përkujtuar ish Presidentin historik të Kosovës, dr.Ibrahim Rugova.

Me këtë rast u dha një program artistik në Qendrën Rinore “Shtëpia e Felbahut”, ku kryetari i Komunës. z. Bali Muharremaj, ka mbajt një fjalë rasti ku ka theksuar se: “Ishim me fat që ai ishte mendje ndritur dhe vizionar për popullin të cilin e udhëhiqte, atëher kur duhej të demonstronte vendosmëri dhe sakrificë.

Ndërsa Halil Morina, ka lexuar vargje të burrështetasve që kanë shkruar për Dr. Rugovën. Gjatë programit që u mbajt edhe orë letrare me krijues nga Tirana dhe Suhareka.