Suhareka brenda 1 jave: 4 aksidente trafiku, 6 vjedhje të raportuara, 1 person i humbur

22.11.2018

Komandanti i stacionit policor në Suharekë, kapiten Milazim Lumi, gjatë raportimit për rastet që kanë ndodhur gjatë javës ka thënë se kanë ndodhur 4 aksidente trafiku, 1 lëndim i lehtë trupor, 4 kanosje, 6 vjedhje të raportuara, 1 përson i humbur, 1 sulm fizik dhe 1 rast pjesëmarrje në rrahje. Ndërsa për aktivitetet dhe ngjarjet […]

Suhareka brenda 1 jave: 4 aksidente trafiku, 6 vjedhje të raportuara, 1 person i humbur Foto: Ilustrim

Komandanti i stacionit policor në Suharekë, kapiten Milazim Lumi, gjatë raportimit për rastet që kanë ndodhur gjatë javës ka thënë se kanë ndodhur 4 aksidente trafiku, 1 lëndim i lehtë trupor, 4 kanosje, 6 vjedhje të raportuara, 1 përson i humbur, 1 sulm fizik dhe 1 rast pjesëmarrje në rrahje.

Ndërsa për aktivitetet dhe ngjarjet që kanë ndodhur në Komunë, ka fol kryesuesja e takimit znj. Mihrije Suka, nënkryetare e Komunës.

Ajo fillimisht ka potencuar aktivitetet në teren që ka zhvilluar kryetari i Komunës ku ka vizituar Projektet që janë në realizim e sipër.