Sot shpallet aktgjykimi ndaj Haradinajt dhe Gucatit

02.02.2023

Sot gjatë ditës së enjte pritet të shpallet aktgjykimi ndaj Nasim Haradinajt dhe Hysni Gucatit. Shpallja e aktgjykimit në çështjen ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt pritet të ndodhësot gjatë ditës së enjte në ora 14:00. Pas shpalljes së vendimit të shkallës së parë, ku trupi gjykues i shpalli ata fajtorë për disa vepra, ata […]

<strong>Sot shpallet aktgjykimi ndaj Haradinajt dhe Gucatit</strong> Foto: Ilustrim

Sot gjatë ditës së enjte pritet të shpallet aktgjykimi ndaj Nasim Haradinajt dhe Hysni Gucatit.

Shpallja e aktgjykimit në çështjen ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt pritet të ndodhësot gjatë ditës së enjte në ora 14:00.

Pas shpalljes së vendimit të shkallës së parë, ku trupi gjykues i shpalli ata fajtorë për disa vepra, ata paraqitën ankesë.

Rikujtojmë se në shkallën e parë ata u dënuan me 4 vjet e gjysmë burgim dhe me gjobë prej 100 euro secili.