Sot nënshkruhet marrëveshja për kalimin kufitar në mes Kosovës dhe Shqipërisë

29.12.2018

Sot, më 29 Dhjetor 2018 në ora 17:00, në pikë kalimin kufitar Vërmicë – Morinë, do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes mes Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Shqipërisë. Marrëveshja mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë do të bëhet për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit […]

Sot nënshkruhet marrëveshja për kalimin kufitar në mes Kosovës dhe Shqipërisë Foto: Ilustrim

Sot, më 29 Dhjetor 2018 në ora 17:00, në pikë kalimin kufitar Vërmicë – Morinë, do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes mes Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Shqipërisë.

Marrëveshja mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë do të bëhet për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga Ekrem Mustafa, Ministër i Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës, si dhe nga Sandër Lleshaj, Ministër i Brendshëm i Republikës së Shqipërisë.