Sot, në Kuvend u miratua ligji për Zyrtarët Publik

Sot, Kuvendi i Kosovës po mbanë seancë e cila shqyrton Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit Shtetërorë të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë, po ashtu pritet të votohen mbi 400 amandamete në seancën e sotme, për derisa një pako e tyre është shqyrtuar, ku kaloi edhe projektligji për Zyrtarët Publik.

Projektligji për Zyrtarët Publik, sot kaloi në Kuvendin e Kosovës me gjithsej 62 vota për, ku deputeti Nait Hasani i cili është në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Administratë Publike, konsideroi se projektligji për zyrtarët Publik është shumë i rëndësishëm për ta.

Deputeti, Nait Hasani për këtë projekligj tha se: “Ky projektligj është mjaft i rëndësishëm për zyrtarët publik, rregullohet qasja më e mirë e institucioneve”.

Kurse, projektligji për buxhetin është në pikën e 7-të  të rendit të ditës.

Po ashtu, të gjithë deputetët kërkuan që çdo amandament i projektligjeve të votohen një nga një dhe në formë elektronike.

RAPORTO