Sot në Aeroportin “Adem Jashari” do të ketë vetëm një fluturim

Sot nga Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” do të realizohet vetëm një fluturim.

Sipas njoftim të këtij aeroporti, ky fluturim do të realizohet nga Prishtina në Zurich të Zvicrës, në orën 18:55.

Për fluturimet në kthim, ANP kërkon që pyetjet t’i adresoni në ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni dhe për bileta t’i kontaktoni drejtpërdrejt kompanitë ajrore dhe agjensionet.

Këto janë fluturimet e planifikuara deri më 17 maj:

5 Maj 2020/një fluturim
GM6043 Prishtinë-Zurich (ora 18:55) CHAIR

6 Maj 2020/dy fluturime
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf(ora 09:15)
EUROWINGS

EW5711 Prishtinë-Stuttgart(ora 09:55)
EUROWINGS

13 Maj/dy fluturime
EW5703 Prishtinë-Dusseldorf(ora 09:15)
EUROWINGS

EW5711 Prishtinë-Stuttgart (ora 09:55)
EUROWINGS

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.