Si u votuan kandidatët e PDK-së së Suharekës në Gjilan

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të dal partia e tretë në komunën e Gjilanit, pas Vetëvendosjes dhe LDK-së.

PDK në komunën e Gjilanit doli partia e tretë më e votuara me 17,08% të votave.

Këto shifra dolën pas rezultateve preliminare të KQZ-së për Komunën e Dragashit, pas numërimit të 100% të votave të rregullta.

Në Gjilan kandidatët e PDK-së së Suharekës kanë marrë këto vota: Enver Hoxhaj 306 vota, Ramë Vataj 70 vota, Besa Kuqi 76 vota dhe Florim Kryeziu 28 vota.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.