12.08.2019, 20:57

Shtohet numri i pacientëve, shkak temperaturat e larta

Hyrjet e daljet brenda spitalit rajonal të Gjilanit janë rritur e kjo për shkak të temperaturave të larta. Pacientë të shumtë po vijnë të  vizitohen tek mjekët si për shkak se nuk po e durojnë dot të nxehtin.

Ata thonë se këto ditë të nxehta, kanë qenë të vështira për ta.

E këtë po e bëjnë pleqë e të rinjë.

Pacientët në emergjencën e Gjilanit, po vinë me simptoma të vjelljes, barkçitje si dhe helmime.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Fluks të madh me pacientë ka pasur edhe në spitalet e tjera regjionale dhe në qendrat e mjekëseve familjare në të gjitha komunat.

“Të gjithë pacientet të kenë kujdes në ushqim, sidomos pacientet me sëmundje kronike, t’i ikin temperaturave të larta gjatë mesit të ditës dhe të pijnë sa më shumë lëngje”, ishte këshilla e mjekut.

LEXO EDHE:  Këtë vit pritet të ndodh liberalizimi, ky është kushti kryesor
/SuharekaOnline/