[VIDEO] “Shtigjet e Ecjes” për të gjithë ata që dëshirojnë të mbajnë shëndetin mirë dhe të kalojnë kohën e lirë duke ecur

11.11.2018

Kujtojmë se Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, kishte nënshkruar marrëveshje me DEMOS për bashkëfinancim të projektit “Rregullimi i shtigjeve për ecje”, që kishte vlerën prej 109 mijë e 895 euro. “Falë këtij donacioni, Suhareka është bërë me shtigje për ecje dhe do të jenë shumë kreative për të gjithë ata që dëshirojnë të […]

[VIDEO] “Shtigjet e Ecjes” për të gjithë ata që dëshirojnë të mbajnë shëndetin mirë dhe të kalojnë kohën e lirë duke ecur Foto: Ilustrim

Kujtojmë se Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, kishte nënshkruar marrëveshje me DEMOS për bashkëfinancim të projektit “Rregullimi i shtigjeve për ecje”, që kishte vlerën prej 109 mijë e 895 euro.

“Falë këtij donacioni, Suhareka është bërë me shtigje për ecje dhe do të jenë shumë kreative për të gjithë ata që dëshirojnë të mbajnë shëndetin mirë dhe të kalojnë kohen e lire duke ecur”.

“Shtigjet për ecje i plotësojnë kushtet edhe për personat me nevoja të veçanta”.