Shpërndarja e 10 milion eurove, të hënën kryetarët e komunave takohen me kryeminisrin Hoti

Shpërndarja e 10 milion eurove, të hënën kryetarët e komunave takohen me kryeminisrin Hoti

Me kërkesë të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Asociacioni i Komunave të Kosovës do organizoj takimin e rradhës së Këshillit të Kryetarëve.

Ky takim do të mbahet të hënën në orën 11:00 ku të pranishëm do të jenë edhe Zëvendës kryeministri z.Goran Rakiq dhe Ministrat Armend Zemaj dhe Ramë Likaj.

Temë e këtij takimi do të jenë:

1. Shpërndarja e 10 milion euro për komuna.
2. Fillimi i Vitit të ri shkollor 2020/2021.
3. Situata epidemiologjike me pandeminë Covid19.

RAPORTO