Serbia i falenderohet Libanit që s’e njeh Kosovën shtet

29.11.2018

Me shefin e diplomacisë libaneze është takuar edhe ministri serb i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq. Ajo e falenderoi Libanin që e respekton integritetin territorial të Serbisë dhe që nuk e njohi pavarsinë e Kosovës. Daçiq ka përkujtuar se Libani, si mik i Serbisë, ka votuar kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO dhe […]

Serbia i falenderohet Libanit që s’e njeh Kosovën shtet Foto: Ilustrim

Me shefin e diplomacisë libaneze është takuar edhe ministri serb i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq.

Ajo e falenderoi Libanin që e respekton integritetin territorial të Serbisë dhe që nuk e njohi pavarsinë e Kosovës.

Daçiq ka përkujtuar se Libani, si mik i Serbisë, ka votuar kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO dhe INTERPOL.

Ivica Daçiq e Bassil, janë pajtuar se “Kosova nuk është çështje vetëm për Serbinë por edhe për të Drejtën ndërkombëtare”.