Së shpejti hapet zyra për mbrojtjen e konsumatorit në Suharekë

12.11.2018

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e Konsumatorit z.Sherif Fejzullahu, ka kërkuar nga kryetari Muharremaj, që të hap një zyrë dhe të caktoj një zyrtar lidhur me mbrojtjen e konsumatorit të Komunës së Suharekës. Kryetari Muharremaj, e ka mirëpritur këtë kërkesë dhe menjëherë e ka pranuar dhe ka thënë se së shpejti do të hapet kjo […]

Së shpejti hapet zyra për mbrojtjen e konsumatorit në Suharekë Foto: Ilustrim

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e Konsumatorit z.Sherif Fejzullahu, ka kërkuar nga kryetari Muharremaj, që të hap një zyrë dhe të caktoj një zyrtar lidhur me mbrojtjen e konsumatorit të Komunës së Suharekës.

Kryetari Muharremaj, e ka mirëpritur këtë kërkesë dhe menjëherë e ka pranuar dhe ka thënë se së shpejti do të hapet kjo zyrë dhe do të caktohet zyrtari i cili do të merret me këtë punë.

Hapja e një zyre të këtij lloji në komunën tonë, do të ndihmonte në rend të parë shëndetin e qytetarit dhe do të parandalonte shumë dukuri negative që i përkasin këtij askepti.