[E KONFIRMUAR] SBASHK konfirmon grevën për ditën e enjte

26.12.2018

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës ka konfirmuar grevën një orëshe për ditën e enjte 27 dhjetor 2018. Në konferencën e mbajtur lidhur me aktualitetin në arsim dhe për fillimin e veprimeve sindikale ditën e enjte në kundërshtim të versionit aktual të Projektligjit për Paga. Mësohet se SBASHK ka pajtimin e […]

[E KONFIRMUAR] SBASHK konfirmon grevën për ditën e enjte Foto: Ilustrim

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës ka konfirmuar grevën një orëshe për ditën e enjte 27 dhjetor 2018.

Në konferencën e mbajtur lidhur me aktualitetin në arsim dhe për fillimin e veprimeve sindikale ditën e enjte në kundërshtim të versionit aktual të Projektligjit për Paga.

Mësohet se SBASHK ka pajtimin e të gjitha shkollave që në orën e parë të së enjtës të mbahet grevë.