Sami Lushtaku ftohet nga Gjykata Speciale

11.12.2018

Ish-komandanti i UÇK-së, Sami Lushtaku është ftuar nga Gjykata Speciale. Kjo gjë është konfirmuar nga avokati mbrojtës, Arianit Koci përmes Facebook. Kjo është ftesë për intervistim. Z. Lushtaku do të paraqitet vullnetarisht dhe është i gatshëm të sqarojë çdo rrethanë të cilën ZPS është duke e hetuar. Kjo është e gjitha për çfarë kemi njohuri […]

Sami Lushtaku ftohet nga Gjykata Speciale Foto: Ilustrim

Ish-komandanti i UÇK-së, Sami Lushtaku është ftuar nga Gjykata Speciale.

Kjo gjë është konfirmuar nga avokati mbrojtës, Arianit Koci përmes Facebook.

Kjo është ftesë për intervistim.

Z. Lushtaku do të paraqitet vullnetarisht dhe është i gatshëm të sqarojë çdo rrethanë të cilën ZPS është duke e hetuar.

Kjo është e gjitha për çfarë kemi njohuri tani për tani, dhe me mirësjellje kërkoj nga gazetarët që të mos e kontaktojnë z. Lushtaku rreth kësaj çështjeje.