Salih Zyba e Hysen Durmishi në homazhe në nder të aktivistit Arbënor Dehari

11.06.2021

Sot subjekti politik, Lëvizja Vetëvendosje ka nisur ditën me homazhe në nder të aktivisitit, Arbënor Dehari. Sot, kryeministri Albin Kurti, bashkë me deputetë, ministra e aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, bënë homazhe në 7 vjetorin e ndarjes nga jeta të aktivistit, Arbënor Dehari. Në homazhe ka marrë pjesë edhe kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje – dega Suharekë […]

Salih Zyba e Hysen Durmishi në homazhe në nder të aktivistit Arbënor Dehari Foto: Ilustrim

Sot subjekti politik, Lëvizja Vetëvendosje ka nisur ditën me homazhe në nder të aktivisitit, Arbënor Dehari.

Sot, kryeministri Albin Kurti, bashkë me deputetë, ministra e aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, bënë homazhe në 7 vjetorin e ndarjes nga jeta të aktivistit, Arbënor Dehari.

Në homazhe ka marrë pjesë edhe kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje – dega Suharekë njëherish edhe deputet në Kuvendin e Kosovës, Salih Zyba si dhe zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi.

“Arbënori ka qenë dhe është frymëzim jo vetëm për aktivistët e Lëvizjes tonë, por për të gjithë ata që refuzojnë̈ të nënshtrohen e me vullnet të fuqishëm përfshihen nëpër beteja për më shumë drejtësi e barazi shoqërore”, thuhet në njoftimin e LVV-së.

“Arbënori ishte shembull i aktivistit punëtor e modest.

Ai bënte bashkë teorinë dhe praktikën, kishte thellësi politike e prirje të madhe organizative”, thuhet ndër tjerash në njoftim.