Sadiku: Masat kanë ndikuar shumë në rënien e numrit të rasteve me COVID-19

Sadiku: Masat kanë ndikuar shumë në rënien e numrit të rasteve me COVID-19
Çlirim Gashi

06.05.2021 / Lajme

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Klinikës Infektive, Izet Sadiku, mes shumë çështjesh të ndara me lexuesit, ai ka folur edhe për masat e qeverisë, për të cilat kanë thënë se kanë qenë faktori kryesor i rënies së numrit të rasteve,

“Po, mendoj se masat kanë ndikuar shumë. Shpresoj që qytetarët të vazhdojnë t’i respektojnë masat si ajo e distancës dhe qëndrimit të ambiente të mbyllura.

Këto masat duhet t’i respektojmë maksimalisht deri kur do të kemi një numër më të madh të të vaksinuarve”, tha ndër të tjera Sadiku.

RAPORTO